Κρατήστε Επαφή

  
Καλέστε μας στο 6949 750 718

Πληροφορίες & Βοήθεια

Τρόποι Πληρωμής

Προς το παρόν δεχόμαστε αντικαταβολή και πληρωμή μέσω PayPal. Υπόψιν ότι μέσω PayPal μπορείτε να εισάγετε και την πιστωτική σας κάρτα. 

Στοκ Προϊόντων

Θα παρατηρήσετε ότι το κατάστημα δεν αναγράφει το στοκ των προϊόντων. Αυτό είναι λογικό εφόσον αναλογιστούμε ότι τα πιο πολλά προϊόντα, είναι κατόπιν παραγγελίας. Προσπαθούμε τα μέγιστα ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα Ελληνικά και Ξένα εργοστάσια που συνεργαζόμαστε. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν παράγεται πλέον από το εργοστάσιο και εσείς το έχετε παραγγείλει θα σας ενημερώσουμε άμεσα ώστε να προβούμε σε διορθωτικές κινήσεις.

Παραγγελίες

Μόλις επιλέξετε τα προϊόντα σας και τα βάλετε στο καλάθι αγορών μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν και στην αγορά των προϊόντων μέσω του σύγχρονου ηλεκτρονικού μας συστήματος. Εδώ υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις:

  • Μπορείτε να κάνετε μία δωρεάν εγγραφή πρώτα και μετά να προχωρήσετε στην αγορά
  • Αν δεν έχετε εγγραφεί τότε το σύστημα θα σας ζητήσει να κάνετε εγγραφή ή να βάλετε τα στοιχεία σας.
  • Αν βάλετε κατευθείαν τα στοιχεία σας τότε θα σας έρθει αυτόματα ένας κωδικός ώστε την επόμενη φορά να μπορείτε να κάνετε "είσοδο" στην ιστοσελίδα με το όνομα και τον κωδικό σας για να μη χρειάζεται εισαγωγή στοιχείων για τη κάθε σας παραγγελία.

Μόλις επιλέξτε τρόπο πληρωμής η παραγγελία σας θα έχει ολοκληρωθεί. Εντός ολίγων λεπτών θα λάβετε ένα email με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και έτσι θα γνωρίζετε σίγουρα ότι έχουμε λάβει την παραγγελία σας. Αν παρ' όλα αυτά δεν είστε σίγουροι για το αν λάβαμε την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή Προϊόντων

Η πολιτική επιστροφής προίόντων μας μεταβάλλεται βάσει κατηγοριών προϊόντων. Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε προϊόντα που παραγγέλονται αποκλειστικά στα μέτρα σας (π.χ. νυφικά, παρανυφάκια) και τα οποία ελέγχονται πριν την αποστολή από το εργοστάσιο σε εμάς και από εμάς πριν τα αποστείλουμε σε εσάς. Δεχόμαστε όμως επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων μέσα σε 10 ημέρες από την παραλαβή τους.

Πως αλλάζετε τα στοιχεία σας

Για να αλλάξετε τα στοιχεία που έχετε εγγραφεί, απλά πηγαίνετε στο κεντρικό μενού "Το καλάθι μου" και από τις επιλογές που θα εμφανιστούν κάνετε κλικ στο "Προφίλ". Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομά σας (πάνω δεξιά γωνία, δίπλα από το "Έξοδος") και να επεξεργαστείτε το προφίλ, τον κωδικό και τα λοιπά στοιχεία σας.

Εταιρική πολιτική και πρακτική παραπόνων

Αν έχετε κάποιο παράπονο από τις υπηρεσίες μας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στην σελίδα "Επικοινωνία". Ζητήστε τον υπεύθυνο παραγγελιών αν είναι πρόβλημα της παραγγελίας ή τον υπεύθυνο τεχνικό αν έχετε θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του ηλεκτρονικού μας συστήματος παραγγελιοληψίας. Είμαστε σίγουροι ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει και μία ευχάριστη λύση.